Om

» Dennis Guldbrandsen – 31-årig Cand.it’er med flair for tekst og grafik

Jeg er pt. Online Manager hos højttalerproducenten DALI, som har til huse ved Nørager.

Ydermere er jeg ejer af VEST by VEST, der sælger urbane, casual t-shirts til mænd. Konceptet bag shoppen er at finde nye undergrundsbrands i og uden for europa, som ikke forhandles herhjemme. Der er vi med til at tilbyde en unik stil til den moderne unge danske mand.

Min uddannelsesmæssige baggrund bunder også i det nordjyske – selvom jeg oprindeligt er fra Østjylland. Jeg færdiggjorde min bachelor i Dansk fra Aalborg Universitet i 2006 og fulgte den op med en kandidat i Interaktive Digitale Medier. Studierne færdiggjorde jeg i 2009.

Jeg har en udpræget interesse for web, grafik og fotografering – både privat og fagligt – hvorfor det også fylder en stor del af mit daglige leben. Kendskabet til mit kreative arbejde spreder jeg via de sociale medier, som jeg har arbejdet med professionelt hos Randers Bibliotek.

Mine aktiviteter og mit arbejde kan følges via følgende medier: Bl.a. på Facebook, Flickr, Linkedin, twitter, Foursquare og kommunikationsforum. Ellers dukker samtlige sider op gennem en søgning på Dennis Guldbrandsen via Google.